Det er ikke tiden det står på

Kjempeklokke for kjempeviktige personer.

Det er ikke tiden det står på
Publisert

New York i ene øyeblikket, Gudbrandsdalen i neste, før en kanskje befinner seg i London. Dette fjærnsynet med sine fjernkontroller og satelittdekodere er virkelig saker, gitt. Noen andre som har prøvd det?

Hvis du derimot tilhører den priviligerte gruppen mennesker som fysisk befinner seg på disse stedene titt og ofte går du kanskje lei av å stille klokka hver gang flyet lander i en ny tidssone. Sjekk i så fall dette utrolige armbåndsuret.

Seksy.

Som bildet over viser svært tydelig har den hele seks separate tidssoner. I et forsøk på å konkurrere med digitalklokkenes totale overlegenhet hva slike soner angår, har russiske IceLink flettet inn det vi antar er det maksimale antall skiver som er mulig å få plass til på et armbåndsur uten at eieren risikerer å få ødelagt håndleddet etter tre dagers bruk.

6Timezone Watch består av en rekke forskjellige modeller, men leveres med enten stor eller liten urkasse som basis. Etter det står du fritt til å velge modeller med for eksempel reim av krokodille eller alligator (greit, du kan få en med metall også), eller modeller med veldig, veldig mye bling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer