Det er ikke tiden det står på

Kjempeklokke for kjempeviktige personer.

Det er ikke tiden det står på
Publisert

New York i ene øyeblikket, Gudbrandsdalen i neste, før en kanskje befinner seg i London. Dette fjærnsynet med sine fjernkontroller og satelittdekodere er virkelig saker, gitt. Noen andre som har prøvd det?

Hvis du derimot tilhører den priviligerte gruppen mennesker som fysisk befinner seg på disse stedene titt og ofte går du kanskje lei av å stille klokka hver gang flyet lander i en ny tidssone. Sjekk i så fall dette utrolige armbåndsuret.

Seksy.

Som bildet over viser svært tydelig har den hele seks separate tidssoner. I et forsøk på å konkurrere med digitalklokkenes totale overlegenhet hva slike soner angår, har russiske IceLink flettet inn det vi antar er det maksimale antall skiver som er mulig å få plass til på et armbåndsur uten at eieren risikerer å få ødelagt håndleddet etter tre dagers bruk.

6Timezone Watch består av en rekke forskjellige modeller, men leveres med enten stor eller liten urkasse som basis. Etter det står du fritt til å velge modeller med for eksempel reim av krokodille eller alligator (greit, du kan få en med metall også), eller modeller med veldig, veldig mye bling.

De seks skivene viser tiden i et utvalg internasjonale metropoler, inkludert New York, Moskva og London.

Snø er gøy.

Klokkene leveres også i en 6Timezone Snow-serie, der én av de seks urskivene er byttet ut med små, flytende diamanter. De lager gøyale, snøflak-aktige mønster når du beveger hånda - gøyale hvis du er fire år og fortsatt synes fargene i Teletubbies er fengslende.

Fire av skivene viser også her tiden i kjente storbyer, mens den femte viser hvor mye strøm det er igjen i batteriet.

Prisene varierer mellom 11 000 og to millioner kroner. Du kan leke gjetteleken og peke ut den dyreste og rimeligste modellen her.

Kilde: Prylfeber

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer