Det går litt rundt for oss nå

For hvorfor gjør den bærbare CD-spilleren comeback?

Det går litt rundt for oss nå
Publisert

Vi hadde tenkt å innlede denne saken med hvor latterlig det ville vært hvis for eksempel hest og kjerre gjorde en formidabel tilbakekomst, men så begynte vi å tenke på finanskrisen og at alle verdens bilprodusenter står med minst én fot i grava - og plutselig var det ikke så morsomt lenger. Har dere sett hvor vanskelig det er å montere bilstereo på en hest?

At den bærbare CD-spilleren er på vei tilbake er uansett enda mer absurd enn hesten og kjerra. Det er nemlig det som skjer i England om dagen.

Først ut - så inn.

Det er britiske Telegraph som skriver at discmanen nå er så populær at det britiske varehuset John Lewis, som kuttet ut bærbare CD-spillere fra hyllene sine for fire år siden, nå har valgt å ta dem inn i sortimentet sitt igjen.

Englands største elektronikkjede, Currys, sier at salget av de små CD-spillerne har økt med 50 prosent sammenliknet med i fjor, og ifølge markedsundersøkerne hos GfK ble det totalt solgt hele 45 000 eksemplar bare i oktober.

Forklaringer?

I en tid hvor mp3-spillerne henger fra dagpendlerne som om de var livsnødvendige oksygentanker, klør de selvoppnevnte ekspertene seg i hodet over salgstallene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer