Det går litt rundt for oss nå

For hvorfor gjør den bærbare CD-spilleren comeback?

Det går litt rundt for oss nå
Publisert

Vi hadde tenkt å innlede denne saken med hvor latterlig det ville vært hvis for eksempel hest og kjerre gjorde en formidabel tilbakekomst, men så begynte vi å tenke på finanskrisen og at alle verdens bilprodusenter står med minst én fot i grava - og plutselig var det ikke så morsomt lenger. Har dere sett hvor vanskelig det er å montere bilstereo på en hest?

At den bærbare CD-spilleren er på vei tilbake er uansett enda mer absurd enn hesten og kjerra. Det er nemlig det som skjer i England om dagen.

Først ut - så inn.

Det er britiske Telegraph som skriver at discmanen nå er så populær at det britiske varehuset John Lewis, som kuttet ut bærbare CD-spillere fra hyllene sine for fire år siden, nå har valgt å ta dem inn i sortimentet sitt igjen.

Englands største elektronikkjede, Currys, sier at salget av de små CD-spillerne har økt med 50 prosent sammenliknet med i fjor, og ifølge markedsundersøkerne hos GfK ble det totalt solgt hele 45 000 eksemplar bare i oktober.

Forklaringer?

I en tid hvor mp3-spillerne henger fra dagpendlerne som om de var livsnødvendige oksygentanker, klør de selvoppnevnte ekspertene seg i hodet over salgstallene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.