Doro Handle Easy

Appellerer til den eldre garde.

Doro Handle Easy
Publisert

Mens diskusjonen går for fullt om iPhone 3G egentlig er noe tess, og om funksjoner som høyhastighetsnett og innebygd GPS egentlig kan regnes som nyvinninger, er det noen som fortsatt holder seg til gamle tradere innen mobilteknologien: SMS og telefonbok for opptil 100 kontakter. Fantastisk.

Det er mobilselskapet Doro som gir oss de simplistiske mobilene, med modellene Doro HandleEasy 328gsm og 330gsm.

Enklere finner du ikke.

Men før du fnyser deg i hjel av den tilsynelatende ubrukelige lanseringen, er det faktisk en mening bak de enkle mobiltelefonene. Målgruppen er nemlig de eldre, som skal sette pris på høykontrastskjerm, store taster og enkle funksjoner.

På denne måten vil de kunne kommunisere med sine barn og barnebarn, uten å navigere seg gjennom ørten vanskelige valg for å komme seg fram.

Noe for deg?

Så hvis du anser deg selv som gammel, uten interesse for mer spennende funksjoner enn sms og fargeskjerm (!) og total mangel på øye-hånd-kordinasjon er dette virkelig noe for deg. Men hvis du har klart å navigere deg inn på Dingz og leser dette antar vi at du ikke er en av dem. Kanskje noe for far og mor?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer