Du kan vinne denne klokka!

Tokyoflash lager noen av verdens kuleste klokker, og nå kan du vinne den splitter nye Negative-modellen til odel og eie.

Foto: & video: Per Ervland
Foto: & video: Per Ervland Vis mer
Publisert

Jeg elsker klokker, og jo særere de blir - jo morsommere er de å eie. En av mine favorittklokkebutikker er derfor japanske Tokyoflash som har spesialisert seg på kule klokker til en helt ok pris.

Only in Japan.

For å skille seg ut fra den gemene klokkehop har imidlertid Tokyoflash satt sin ære i lage klokker som det ikke alltid er like lett å lese tida på, og du kan nå være med i trekningen av den helt nye Negative-modellen ved å besvare et eneste spørsmål: For hva er egentlig tida på klokka du finner avbildet helt øverst i denne artikkelen?

Svaret på dette SUPERENKLE spørsmålet kan du sende til oss på denne " vinnpremie@dingz.no " e-postadressen, og vi kommer til å trekke ut en heldig vinner innen en ukes tid som kommer til å få klokka til odel og eie.

NB: Konkurransen er nå avsluttet - og vinneren ble Cathrine Gustavsen.

Du får flere bilder av vidunderet til venstre for teksten her, og vi har også laget en liten videosnutt av lysshowet her:
Fakta om Negative-klokken.

LCD-displayet kan roteres horisontalt og vertikalt, og klokka viser tid og dato - i tillegg til at den også har alarm.

Verdt å merke seg er også du kan velge mellom 7 ulike farger i displayet, perfekt når du vil at klokka skal matche klærne du har på deg med andre ord.

Inkludert frakt er prisen 16,900 yen, som tilsvarer cirka 900 norske kroner. Skal du bestille en selv kommer imidlertid moms på 25% og eventulle spedisjonskostnader f.eks. fra posten i tillegg.

Takk til Tokyoflash for premien:-)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer