Dusinlansering fra Samsung

Det er ikke tvil om hvem som lanserer flest mobiltelefoner.

Dusinlansering fra Samsung
Publisert

Det er ikke måte på hvor mange mobiler som blir lansert i løpet av de få dagene i Barcelona. Sony Ericsson, Nokia, LG, Samsung. Alle vil vise hva de er gode for.

Sony Ericsson har vist oss deres nye windowsmobil som imponerte oss alle, og Nokia har lansert oppfølgere til tidligere populære telefoner som N73 og N95. Samsung er ikke noe dårligere, og viste i dag fram et helt dusin mobiler. Vi vil imidlertid ikke skrive om hele bunten, men har valgt ut et par smakebiter til dere istedenfor.

Samsung U900 Soul.

Informasjon om denne telefonen var allerede lekket ut på nettet før den bli annonsert i dag. Soul er allikevel er mobil det er verdt å nevne, da den ble presentert av Samsung som flaggskipet for deres store lansering.

Det virker som skyvedesign har blitt den vanligste formen på Samsung-mobilene i år. Soul tilbyr fem megapikselkamera og ansiktsgjenkjennings-software. I tillegg har den HSDPA (eller Turbo-3G på folkemunne), og har berøringsfølsomme knapper som endrer utseende utifra hvilken funksjon de har. Les mer om Soul i vår tidligere artikkel her.

Samsung F400.

Som nummer to har vi Samsungs satsing på musikkmarkedet. Med et sammarbeid med Bang & Olufsen har de laget en mobil med digital effektforsterker fra ICEpower og Bang & Olufsen. For å gi best mulig lyd har Samsung, i likhet med Nokia N95 og kommende N96, dobbelt skyvedesign. Dytter man underdelen oppover dukker to stereohøytalere opp, mens vanlige knapper vises hvis man skyver den andre veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer