Dusinlansering fra Samsung

Det er ikke tvil om hvem som lanserer flest mobiltelefoner.

Dusinlansering fra Samsung
Publisert

Det er ikke måte på hvor mange mobiler som blir lansert i løpet av de få dagene i Barcelona. Sony Ericsson, Nokia, LG, Samsung. Alle vil vise hva de er gode for.

Sony Ericsson har vist oss deres nye windowsmobil som imponerte oss alle, og Nokia har lansert oppfølgere til tidligere populære telefoner som N73 og N95. Samsung er ikke noe dårligere, og viste i dag fram et helt dusin mobiler. Vi vil imidlertid ikke skrive om hele bunten, men har valgt ut et par smakebiter til dere istedenfor.

Samsung U900 Soul.

Informasjon om denne telefonen var allerede lekket ut på nettet før den bli annonsert i dag. Soul er allikevel er mobil det er verdt å nevne, da den ble presentert av Samsung som flaggskipet for deres store lansering.

Det virker som skyvedesign har blitt den vanligste formen på Samsung-mobilene i år. Soul tilbyr fem megapikselkamera og ansiktsgjenkjennings-software. I tillegg har den HSDPA (eller Turbo-3G på folkemunne), og har berøringsfølsomme knapper som endrer utseende utifra hvilken funksjon de har. Les mer om Soul i vår tidligere artikkel her.

Samsung F400.

Som nummer to har vi Samsungs satsing på musikkmarkedet. Med et sammarbeid med Bang & Olufsen har de laget en mobil med digital effektforsterker fra ICEpower og Bang & Olufsen. For å gi best mulig lyd har Samsung, i likhet med Nokia N95 og kommende N96, dobbelt skyvedesign. Dytter man underdelen oppover dukker to stereohøytalere opp, mens vanlige knapper vises hvis man skyver den andre veien.

Hele ideen virker ganske kul når man først bruker så mye teknologi for å få best mulig lyd ut fra en mobil. Med dette i tankene har de også inkludert en 3.5 mm jack-inngang, slik at dine vanlige hodetelefoner kan kobles rett inn i telefonen.

I tillegg tilbyr telefonen HSDPA, 3 megapiksel kamera og ”støtte for de fleste lyd- og videoformatene”, hva nå enn det betyr. Vil være i butikkene i august.

Samsung F480.

Det er ikke så altfor mye å si om denne. Vekk med Armani-merket og inn med noen små forbedringer. Den er mer eller mindre identisk med den tidligere lanserte Armani-telefonen, men denne gangen med vibrering hver gang du trykker på skjermen. De fikk mye tyn av pressen for deres mangel på noen taktil tilbakemelding da man trykket på skjermen, og ser ut til å ha lært av sine feil.

Ikke overraskende nok har den samme Croix-brukergrensesnitt som forgjengeren. F480 vil være i salg i August.

Samsung P9200.

I tillegg til rene mobilenheter satser også Samsung på det de selv håper på er standarden som vil danke ut WiFi. Med denne WiMAX-mobilenhåper de på en sømløs overgang mellom WiMAX og GSM. Den skal også fungere som en basestasjonen for andre enheter. Det er uvisst hvordan framtiden til WiMAX ser ut, men de lover hastigheter opp til 1 gigabit per sekund gjennom basestasjonen. Sansynligvis vil mer informasjon om dette komme senere.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer