E står for en del Ekstra

Nokias nye E-serie skal friste sjefen din.

E står for en del Ekstra
Publisert

Ryktebørsen har for lengst publisert både bilder og spesifikasjoner på Nokias nye forretningsmobiler, E66 og E71, men i dag har finnene selv bekreftet det alle har visst en stund:

Disse mobilene blir å regne med for den klart definerte målgruppa.

Slankekur.

E71 og E66 er i prinsippet like hva spesifikasjoner angår, men førstnevnte leveres med fullverdig QWERTY-tastatur, mens sistnevnte er en skyvemobil med tradisjonelt mobiltastatur. Det mest bemerkelsesverdige med utseendet til E71 er hvor mye smalere den ser ut enn sin bredskuldra storebror, E61i, mens E66 ikke beveger seg så veldig langt bort fra en av sine forgjengere, E65.

Begge mobilene er ment å brukes i miljøer hvor folk bruker store deler av dagen sin til å håndhilse, spise smørbrød på møter, og sjekke dressen for rekeflekker, og skal derfor være enkle å klargjøre for epost-bruk - først og fremst mot Microsoft sitt Exchange-miljø, der veldig mange av oss lagrer alt fra kalenderinformasjon til kontakter og gjøremål.

Full pakke.

Som før er det mulig lese Microsoft Office-dokumenter og pdf-filer rett ut av eska, og du kan selvfølgelig konfigurere alt fra Hotmail til Gmail uten å kaldsvette. Sies det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer