Eco Media Player

MP3-spilleren som sveives i gang.

Eco Media Player
Publisert

Det evige problemet med musikkspillere er batteritiden. Skal du ut på reise må du huske å putte ladekabelen i sekken, hvis ikke er du i trøbbel.

Løsningen: Eco Media Player. Dette er en mediespiller som enkelt og greit sveives i gang. Dermed kan du si farvel til batterier som tar kvelden på ugunstige tidspunkt.

Ett minutt med sveiving gir 40 minutter spilletid. Greenpod som den også kalles, kan vise video og presentere bilder i tillegg til å spille musikk. Den kommer også med FM-radio, stemmeopptaker og en praktisk lommelykt.

Det integrerte minnet tilbyr to gigabyte lagringsplass. Litt i minste laget i disse dager, men du kan utvide med et minnekort av typen microSD. Skjermen har en størrelse på 1.8 tommer.

Formatene som støttes er mp3, wma, asf, wav, ogg, wmv, avi, mpeg, jpeg, bmp og gif. Det ser ikke ut til at du spille AAC-filer, som Apple bruker i sin iTunes-butikk.

Prisen er ca. 1.600 kroner eksklusive avgifter her.

Les mer.

Se video:

Kilde: fareastgizmos

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer