Effektiv fingerhøvel

Skal gjøre barbering enklere enn noen gang før.

Effektiv fingerhøvel
Publisert

Produsentene knives om å kunne tilby den beste høvelen. Mest kjent er kanskje Gillette. Og tilhører du Gillette-fansen, vet du hvordan de stadig forsøker å lokke deg med ny høvel hvert år.

Det siste var høvelen som gikk på batteri. At høvelen vibrerte skulle visstnok gjøre barberingen enklere og mer behagelig for deg. Vibrering eller ikke, er det nå sånn at en barberhøvel med bare tre kniver er den beste? Hva om en høvel utstyres med seks knivblader?

Rolling Razor er nok et tilskudd av høvler på markedet. Og de skal forsøke å lokke deg både med design og antall blader.

Fingerhøvel.

Den nye høvelen har seks knivblader og er formet som en ring, og det er meningen at du skal tre den over pekefingeren. Det runde designet skal gi deg et godt gripefeste i tillegg til å gjøre barberingen mer effektiv.

Ettersom høvelen er utstyrt med seks blader, er det også mulig å barbere både oppover og nedover med ringen. Spesielt praktisk hvis du har superlange legger.

Roll over.

Det runde designet skal også gjøre det mye lettere å komme til på kronglete steder, slik som for eksempel armhulene eller halsgropen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer