Effektiv fingerhøvel

Skal gjøre barbering enklere enn noen gang før.

Effektiv fingerhøvel
Publisert

Produsentene knives om å kunne tilby den beste høvelen. Mest kjent er kanskje Gillette. Og tilhører du Gillette-fansen, vet du hvordan de stadig forsøker å lokke deg med ny høvel hvert år.

Det siste var høvelen som gikk på batteri. At høvelen vibrerte skulle visstnok gjøre barberingen enklere og mer behagelig for deg. Vibrering eller ikke, er det nå sånn at en barberhøvel med bare tre kniver er den beste? Hva om en høvel utstyres med seks knivblader?

Rolling Razor er nok et tilskudd av høvler på markedet. Og de skal forsøke å lokke deg både med design og antall blader.

Fingerhøvel.

Den nye høvelen har seks knivblader og er formet som en ring, og det er meningen at du skal tre den over pekefingeren. Det runde designet skal gi deg et godt gripefeste i tillegg til å gjøre barberingen mer effektiv.

Ettersom høvelen er utstyrt med seks blader, er det også mulig å barbere både oppover og nedover med ringen. Spesielt praktisk hvis du har superlange legger.

Roll over.

Det runde designet skal også gjøre det mye lettere å komme til på kronglete steder, slik som for eksempel armhulene eller halsgropen.

Høvelen koster ca 100 kroner og kan bestilles fra denne nettsiden. Det er forresten tydelig at de kjører hardt på markedsføringen:

Lager du din egen reklamesnutt der du bruker høvelen, kan du bli med i trekningen om å vinne 2500 dollar (ca 16500 kr) …

Sjekk videoen under for å se den demonstrert!

Kilde: rollingrazor.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer