Effektiv ørerens

Ear Cleaners gjør Q-tips overflødig.

Effektiv ørerens
Publisert

Hvis du sier HÆ ganske mange ganger i løpet av en dag har du enten hørt litt for mye på MP3 – eller – det kan være så enkelt som at ørene dine er fulle av ørevoks.

Ta testen: Skvis inn brusktappen i det ytre øret, spretter den ikke ut igjen, sitter den nok fast i voks. Men nei, du bør ikke bruke Q-tips.

Det kan nemlig skade hørselen din. Stikker du bomullspinnen for langt inn, risikerer du å dytte voksen ytterligere inn i øregangen, det kan oppstå infeksjoner og i verste fall kan du bli stokk døv.

Det var dagens skrekkscenario. Bruk Ear Cleaners i stedet.

Ear Cleaners bruker vakuum-teknologi og skal fjerne voksen like effektivt som strips på en nyvokset brystkasse.

Ettersom det hele skjer ved hjelp av vakuum, skal det også være mye mer effektivt og mindre risikofylt sammenlignet med bomullspinner.

Myk.

Den elektriske ørerenseren er utstyrt med en silikontupp, det skal gjøre det lett å trenge inn i smale øreganger – uten å skade.

Ear Cleaners kommer med tre vaskbare silikontupper i tillegg til et stativ du kan plassere den i etter avvoksinga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer