Ekstrem luksus til bikkja

Hundehalsbånd til 5,6 millioner kroner.

Ekstrem luksus til bikkja
Publisert

Har du lyst til å skjemme bort bikkja di, eller vil du bare få bekreftet at verden er gal? Da bør du lese videre.

Flere designere, blant annet Vivienne Westwood, Ben de Lisi og Jemima Khan har satt sammen en høst-vinter-kolleksjon bestående av luksuriøse hundeklær. Kolleksjonen er sagt å ha en sammenlagt pris på ikke mindre enn 16,7 millioner kroner, og Englands flotteste kjøtere er hentet inn for å vise frem klærne på et moteshow for hunder i november.

Den britiske gullsmeden Stephen Webster, som blant annet står bak Madonnas giftering, har laget et hundehalsbånd av diamanter til en verdi av 5,6 millioner kroner.

Det er også mulig å få kjøpt en juvelbesatt kåpe av hvite diamanter og små safirer, en hale-dekorasjon (som hunden sikkert vil sette stor pris på...) og en potevarmer.

I tillegg er det laget en egen parfyme som har fått navnet Sexy Beast, men det spørs om den klarer å kvele den klassiske lukten av våt bikkje.

Er du tilstede på motevisningen kan du få kjøpt klærne der og da, men de vil også dukke opp i utvalgte butikker.

Kilde: bornrich

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer