Ekte gullsko til falske folk

Rike kinesere oppfører seg som norske lotto-millionærer: De gjør det de vil.

Ekte gullsko til falske folk
Publisert

For å gi seg selv en ekstra aura av luksus bruker kjendiser og fotballstjerner ofte gullsko, men som vi alle vet: Det er jo bare vanlige sko freshet opp med en glanset overflate.

Men nyrike kinesere nøyer seg selvsagt ikke med slike fattigmannsløsninger.

It`s gold baby!

For å kaste glans over en utstilling i Anhui provinsen hyret de derfor inn en italiensk designer til å lage et skopar i gull.

Hvorvidt skoene er gode å gå i, ja det sier historien ingenting om. Men hvem bryr seg om litt ømme tær så lenge du er garantert å bli glamfestens midtpunkt?

Eller trykk her for å se de ultimate stiletthælene for bilbabes hos våre venner i dinside!

Skoene veide inn til 680 gram, som med gullprisene hittil i år tilsier en ren materialpris på omtrent 87.765 norske kroner. Og siden dette er helt uten provisjon til designer og forhandler kan du glatt regne med en stykkpris på minimum 100.000 kroner.

Selv min skogale kone vil nok, etter nøye overveielse, komme fram til at dette blir litt i overkant. For Paris Hilton kan det imidlertid være akkurat det hun trenger for å komme over fengselstraumet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer