En Guiness til Panasonic

Verdens beste batteri? Ja, Guiness sier så.

En Guiness til Panasonic
Publisert

Vi var ikke klar over at det fantes en egen kategori for batteriet i Guiness Rekordbok, men når det først gjør det er det kanskje ikke så rart at Panasonic er vinneren.

De har blant annet fått sendt et fly i lufta med sine Oxyride-batterier, så at de kan batterier er hinsides tvil.

Ordspill.

Navnet på rekordbatteriet er Evolta - en kombinasjon av de engelske ordene evolution og voltage - og skal etter sigende være 20% kraftigere enn tilsvarende batterier fra konkurrentene, deriblant Duracells Energizer-serie.

Evolta er et alkalisk batteri, som også slår den gamle Oxyride-serien til Panasonic.

Guiness anerkjente rekordbatteriet under en seremoni i Tokyo i går, og testene som er gjort av Evoltas utholdenhet er underlagt kriterier fastsatt av batteriindustriens Internasjonale elektrotekniske kommisjon. De vet nok hva de gjør.

Høy lagringskapasitet. Det er ikke bare i bruk at batteriet gjør det bra. Det kan leve i en butikkhylle eller i et skap hjemme hos deg i hele ti år, noe som ifølge Panasonic gjør det perfekt for katastrofe- og nødsituasjoner. Alle vet at Katastrofen er rett rundt hjørnet, så hvis Panasonic kan sende oss et par er også vi klar til å møte krisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer