Eneste den mangler er telefon

Cowons mediespiller er øye- og ørepynt.

Eneste den mangler er telefon
Publisert

Når Cowon lager en mediespiller som ser ut som en strandstol med en plan sitteflate, er det egentlig et smart trekk. Hvem liker vel ikke stranda? Vel, ok, jeg liker strengt tatt ikke stranda, men hold meg utenfor.

S9 Curve er en slik spiller som vi håper kan ta opp konkurransen med Apples iPod Touch, eller bare Apple i det hele tatt. Konkurranse er sunt, i det minste så lenge en lar hesten ta dopet, og ikke rytteren.

Curve har en såkalt trykkfølsom AMOLED-skjerm på 3.3 tommer. De seks store bokstavene betyr, kort fortalt, at skjermen skal være spesielt godt egnet til video.

Oppløsningen på 480x272 piksler er omtrent som forventet på en bærbar mediespiller. Det er ikke den digitale TV-tuneren (DMB-T), som uansett ikke vil fungere i Norge, mens blåtann, FM-radio og TV-utgang er slik det skal være.

Den har også akselerometer som justerer skjerminnholdet i forhold til hvordan du holder spilleren, og Cowon lover hele 40 timers musikkavspilling på én lading.

Prisen er foreløpig ikke kjent, men dingz sine utskremte medarbeidere vil kanskje tafse på S9 når de reiser til IFA-messa i Berlin mot slutten av uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer