Eraserhead

Plextors Plexeraser gjør det mange trodde CD/DVD-brennere faktisk gjorde da de først kom på markedet: Den ødelegger DVDene dine.

Eraserhead
Publisert

Det er ikke alle som vil at noen skal se dem klokka sju om morgenen, før de har fått kaffen, morgenutgaven av lokalavisa og et par runder med industriell spraymaling i trynet, eller make-up som noen kaller det.

Det er heller ikke alle som vil at noen skal sjekke ut DVD-samlinga deres innerst i skapet, for ikke å snakke om bedrifter som har liggende såkalte bedriftshemmeligheter, eller nærmere bestemt de ansattes pornonedlasting det siste året - som direktøren mente måtte oppbevares på hans kontor av "sikkerhetsgrunner".

Slett arbeid.

Plextor har tenkt seg litt om, og kommet opp med en løsning som vil slette CDene og DVDene dine for evig og alltid. Ikke en gang fantasipolitiet i CSI vil klare å redde dataene etter at de har vært gjennom en runde med Plexeraser, som bruker seks minutter på å sende alt digitalt innhold til kirkegården.

Den bruker samme teknologi som har vært tilgjengelig i en del tidligere Plextor-modeller, men denne dedikerte løsningen kan være grei å ha stående ved siden av makuleringsmaskinen den dagen ryktene begynner å gå om etterforskning for skattesnusk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer