Et helt genialt strømbrett

Nå slipper du å krype rundt i ledningskaoset.

Et helt genialt strømbrett
Publisert

Ettersom du er storfan av denne nettsiden, regner vi med at du også er mer enn gjennomsnittlig interessert i tekniske duppeditter. Kanskje har du dette rundt halsen.

Kanskje snakker du i mobil akkurat nå, har en MP3-spiller i lomma, et digitalkamera liggende og slenge og kanskje attpåtil en Nintendo DS i venstre arm. Så langt alt vel.

Problemet oppstår når den ene dingsen etter den andre flater ut og abstinensene sakte men sikkert begynner å bre seg i kroppen, nettopp fordi riktig lader ligger et sted hvem-vet-hvor.

Strømbrett.

Det er da du skulle ønske at du var en lykkelig eier av Idapt sin multilader. Et helt genialt strømbrett som kan lade opptil tre ulike elektroniske enheter – helt samtidig.

Idapt Multilader kommer med syv utskiftbare adaptere. Og brettet vil kunne lade de fleste mobiltelefoner, det vil si: Nokia, Sony Ericsson og Samsung, i tillegg til å kunne lade både iPoden og Nintendoen din.

Pryd.

Sett bort fra det rent praktiske med å ha alle laderne på en og samme plass, så vil designet også ta seg godt ut på skrivebordet ditt, og du kan velge mellom fargene sort eller sølv.

Ikke minst slipper du ledningskaoset under skrivebordet. Selv geeker har godt av å tenke litt estetikk i blant.

Multiladeren koster ca 500 kroner.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer