Et mobilt hjem

Snart skal vi alle se på TV mens vi går ut i trafikken og blir overkjørt av trikken. Amerikanske Modeo hjelper oss på vei...

Publisert

Jeg liker å innbille meg at Norge er et teknologisk avansert industriland, men egentlig er vi å sammenlikne med et lite føydaldistrikt som skjelver i buksene hver gang resten av verden puster.Har vi HD-TV i veggen? Nei. Har vi digitalt bakkenett? Nei. Har vi mobiltelefoner med 7 megapikslers kamera? Nei, overhodet ikke.Vi har heller ikke denne fristende TV-smart-mobilen fra amerikanske Modeo, men det er lov å drømme.

Digitale signaler.

Den kan ta inn signaler fra det digitale bakkenettet, som den viser i all sin prakt på en 2.2 tommer stor fargeskjerm. Skjermen kan for så vidt ikke vise mer enn 65 536 farger, men den har en grafikkchip (GoForce 5500) fra skjermkortprodusenten Nvidia som grafikkmotor. Det lover godt.Mobiltelefonen støtter også EPG-standarden - Electronic Program Guide -, som betyr at du får tilgang til programoversikter for alle de digitale kanalene du en gang i framtida også skal kunne se i Norge.

Videoopptaker?

Det er uvisst om det også blir mulig å ta opp programmer på minnekortet, men Modeo lover hele tre timer med TV-titting på én lading - noe som utvilsomt lover godt for fanatiske fjernsynsfantaster. Det lover ikke fullt så godt for bryllupsseremonier midt i fotball-VM, men en kan ikke gjøre alle til lags.Modeo-mobilen har ellers ganske standard spesifikasjoner, med 1.3 megapiksel-kamera, Windows Mobile 5 operativsystem, EDGE og blåtann.Kilde: The Register

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer