Et radiostyrt mirakel

Maken til helikopterflyving har vi aldri, aldri sett før.

Et radiostyrt mirakel
Publisert

Å fly radiostyrte fly eller helikopter kan være en prøvelse både for den som flyr, og for familien til den som flyr, fordi han bruker hele helga på å sture og sutre etter en særdeles voldelig bråstyrt i hagegjerdet.

Karen på videoen under er i så måte sikkert en fryd å ha i hus, fordi han simpelthen ikke klarer krasje det radiostyrte helikopteret sitt.

(U)Mulig.

Det er i det minste slik det ser ut. Den ukjente fyren fra det store YouTube-universet utfører noen av de mest halsbrekkende, gravitasjonsutfordrende og rett ut umulige radiostyrte kunstene vi har sett.

(OPPDATERING: En av våre observante lesere har informert oss om at piloten er en unggutt ved navn Alan Szabo jr.. Han har drevet med radiostyrte fly siden han var fem år gammel, før han tok opp helikopterflyving sju år seinere. Siden det har han vunnet flere priser for helikopterakrobatikken.)

T-Rex.

Szabo bruker et småavansert helikopter kalt T-Rex 600, som til priser mellom 2500 og 3200 kroner tilbyr de rette personene uante navigeringsmuligheter og umulige "tredimensjonale manøvrer". Det er produsentens egne ord, men videoen under viser at det er like sant som at to pluss to er fem fire.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer