Et radiostyrt mirakel

Maken til helikopterflyving har vi aldri, aldri sett før.

Et radiostyrt mirakel
Publisert

Å fly radiostyrte fly eller helikopter kan være en prøvelse både for den som flyr, og for familien til den som flyr, fordi han bruker hele helga på å sture og sutre etter en særdeles voldelig bråstyrt i hagegjerdet.

Karen på videoen under er i så måte sikkert en fryd å ha i hus, fordi han simpelthen ikke klarer krasje det radiostyrte helikopteret sitt.

(U)Mulig.

Det er i det minste slik det ser ut. Den ukjente fyren fra det store YouTube-universet utfører noen av de mest halsbrekkende, gravitasjonsutfordrende og rett ut umulige radiostyrte kunstene vi har sett.

(OPPDATERING: En av våre observante lesere har informert oss om at piloten er en unggutt ved navn Alan Szabo jr.. Han har drevet med radiostyrte fly siden han var fem år gammel, før han tok opp helikopterflyving sju år seinere. Siden det har han vunnet flere priser for helikopterakrobatikken.)

T-Rex.

Szabo bruker et småavansert helikopter kalt T-Rex 600, som til priser mellom 2500 og 3200 kroner tilbyr de rette personene uante navigeringsmuligheter og umulige "tredimensjonale manøvrer". Det er produsentens egne ord, men videoen under viser at det er like sant som at to pluss to er fem fire.

T-Rex 600 har en lengde på 1.2 meter, og en rotor-diameter på 1.35 meter. Helikopteret veier bare 1340 gram i bar, nedstrippet tilstand, men har en flyvekt på rundt tre kilo.

Trykk på PLAY på videoen under for verdens åttende underverk.

Først publisert: oktober 2007

Kilde: Spluch

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer