Et smart stykke arbeid

Datel XSATA gjør det veldig enkelt å flytte data mellom Xbox 360 og PCen din.

Et smart stykke arbeid
Publisert

Hvis du er en av dem som begynner å banne på norsk, engelsk og kanskje til og med fransk når harddisken på PCen krasjer, kan vi bare spekulere i hvor ille det høres ut når spilldataene på Xbox 360-disken din går tapt i en aldri så liten meltdown.

Dette geniale stykket arbeid fra Datel gjør at hvis du legger inn backup-rutiner som en del av morgen- eller kveldsstellet, så er dataene dine så godt sikret at det kun er amerikanske og iranske krigshissere med en litt for lett finger på atombombeknappen som kan ta knekken på dem.

Dessuten er ikke harddisken på Xbox 360 med sine beskjedne 20 gigabyte, hvorav rundt 12 er brukbare til personlige ting, akkurat noe for evigheten. Du trenger mer plass, enten det nå er i sofaen, eller til lagring av spilldata fra den altfor store spillsamlinga di.

Datel XSATA er nemlig en liten plug'n'play-sak som festes på Xboxen - og som gjør at en PC og Xbox 360 kan snakke sammen via USB-porten. Dermed kan du enkelt ta backup av framskrittene (og tilbakeslagene) dine som ligger på Xbox-disken, og dessuten overføre data til 360en - som for eksempel musikk- og, antar vi, videofiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer