Fem-kilometers-blyanten

Ikke for deg med skrivekrampe.

Fem-kilometers-blyanten
Publisert

Å skrive for hånd er kjedelig. Det er bare å innse. Vi lever i den digitale verden i dag, og hvis man skriver noe gjør man det enten ved hjelp av et tastatur, eller ved å dytte på fine touch-skjermer som magisk gir oss bokstaver.

Blyanter er rett og slett ikke fancy nok. Helt til nå. Nå finnes blyanten som i tillegg til å skrive grå linjer, også måler hvor langt du skriver. Analogt og retro. Akkurat det vi trenger for å rive oss vekk fra skjermen.

Mange meter for pengene.

Hvor nøyaktig blyanten egentlig er, er kanskje det viktigste spørsmålet. Eller kanskje ikke, ettersom det bare er ment som en morsom sak, men vi drister oss til å spørre allikevel. Produktsidene sier ”svært nøyaktig”. Vi tviler sterkt.

Men det er vel ikke så rart, med tanke på at det hele blir målt ut ifra siden av blyanten, som selvfølgelig blir mindre desto mer du skriver og spisser. Du kan følge med på den spennende utviklingen på målestokken på siden.

Totalt skal blyanten klare å skrive 3 miles, altså nærmere 5 kilometer. Det er ganske mange ark for bare 3,40 dollar (17,50 NOK).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer