Fingerspitzgefuehl

Det er ikke sikkert verden har behov for alle idéene som oppstår i en designers hode.

Fingerspitzgefuehl
Publisert

En periode eksisterte det så mye omsorg for musesykebrukere rundt om blant de tusen teknologiprodusenter, at vi hadde følelsen av at det kom minst ett nytt produkt i uka. Alle var stygge som juling, men hjelpsomt som pyrisept og plaster etterpå.

LGs FINGER-mus ser på én måte ut som noe en kan snuble over på Kondomeriet, og på en annen måte kan den fint tas for å være en fingerprotese laget for den sinnsyke, eksentriske styrtrike mannen som sitter alene i et slott i utkanten, mens han pønsker ut nye måter å plage tjenerne og hovmesterne sine på.

Men det er altså en vanlig mus, som ser svært ubehagelig ut å bruke. Den store flaten på toppen er et venstre-klikk, mens den svarte knappen til høyre naturlig nok er høyre-klikk.

Den eneste måten slike design-idéer kan gjøre seg nyttige på, er hvis du kan frigjøre dem fra flaten de hviler på. Da kan en vifte med dem i lufta, mens en fortsatt styrer musepekeren på skjermen. Det betyr økt fleksibilitet, og mindre musesyke.

Prisen på FINGER-musa er ukjent, og hvem vet om den i det hele tatt kommer til Norge. Vi holder ikke pusten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer