Form din egen mus

Hvorfor la designerne bestemme hvordan din mus skal se ut?

Form din egen mus
Publisert

Det er ikke rart at datamusen har vært igjennom mye de siste 40 årene. Det er tross alt ikke så mye som forblir statisk over lengre tid i dataverdenen, og spesielt ikke smånips og tilbehør som tastatur og mus.

De siste årene har designerne imidlertid følt alt ergonomi burde være høyt prioritert. Nerdeseansene skal tross alt ikke bli avbrutt på grunn av dårlige ledd og ubehag, men heller større ting migrene og sult (noe som går langt utenfor designernes felt).

Formbar klump.

Derfor har alle slags skapninger blitt lansert på markedet med merkelappen ergonimisk design, for å forhindre dine kommende smerter. Men hva hvis du blir lei av musen du har kjøpt, eller oppdager at den pistol-designende musen kanskje ikke var så behagelig etterhvert? Vel, men denne musen kan du bare klemme litt ekstra på den, og forme den akkurat slik du vil.

Med en kjerne av myk, spesiallaget leire, en overflate av nylon og et type stoff laget av polyuretan er Moldable Mouse praktisk talt en mus du kan forme akkurat slik du vil. Bunnen er imidlertid hard, for å sikre at laseren som registrerer musebevegelsen alltid er plassert riktig.

På denne semi-myke klumpen kan du så plassere ut to knapper og en musehjul – akkurat hvor du vil. Det er nemlig små sendere i hvert av disse elementene, slik at du skal slippe å tenke på kabler og ledninger når du former din drømmemus.

Best.

Musen vant prisen for best designkonsept hos Red dot design, og vi kan bare håpe at den kommer i produksjon. Endelig kan vi kanskje få en mus som faktisk passer våre hender, ikke bare de overdimensjonerte hendene til en eller annen amerikansk designer.

Kilde: Red dot design

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer