Form din egen mus

Hvorfor la designerne bestemme hvordan din mus skal se ut?

Form din egen mus
Publisert

Det er ikke rart at datamusen har vært igjennom mye de siste 40 årene. Det er tross alt ikke så mye som forblir statisk over lengre tid i dataverdenen, og spesielt ikke smånips og tilbehør som tastatur og mus.

De siste årene har designerne imidlertid følt alt ergonomi burde være høyt prioritert. Nerdeseansene skal tross alt ikke bli avbrutt på grunn av dårlige ledd og ubehag, men heller større ting migrene og sult (noe som går langt utenfor designernes felt).

Formbar klump.

Derfor har alle slags skapninger blitt lansert på markedet med merkelappen ergonimisk design, for å forhindre dine kommende smerter. Men hva hvis du blir lei av musen du har kjøpt, eller oppdager at den pistol-designende musen kanskje ikke var så behagelig etterhvert? Vel, men denne musen kan du bare klemme litt ekstra på den, og forme den akkurat slik du vil.

Med en kjerne av myk, spesiallaget leire, en overflate av nylon og et type stoff laget av polyuretan er Moldable Mouse praktisk talt en mus du kan forme akkurat slik du vil. Bunnen er imidlertid hard, for å sikre at laseren som registrerer musebevegelsen alltid er plassert riktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer