Første kikk på Samsung Omnia i900

Mobilen som har alt, men det var spesielt en finesse vi elsket.

Første kikk på Samsung Omnia i900
Publisert

Samsung har sett seg lei på at Nokia og Sony Ericsson (glemte vi Apples iPhone?) selger langt flere mobiler enn dem i norden, og satser nå tungt på å øke markedsandelen. Spørsmålet er om Omnia i900 kan være vinnermobilen de trenger.

Førsteinntrykket er i hvert fall bra, og ser du på videoen lenger ned i saken ser du blant annet en helt genial måte å aktivere stille-modusen på. Den funksjonen har vi savnet!

En touch og du er hektet.

Omnia i900 har selvsagt touchskjerm med tydelige ikoner, iPhone-inspirasjonen er altså tydelig. På innsiden finner du imidlertid Windows Mobile 6.1, så hvor kjapt og effektivt den fungerer i praksis må vi komme tilbake til. Denne videoen gir deg imidlertid et solid førsteinntrykk:

Førsteinntrykk

Den 3,2 tommer store touch-skjermen er omkranset av blanke metallkanter og mobilen føles solid. Ring opp- og legg på-knappene er nederst, og mellom disse finner du en optisk musen som også kan brukes til å navigere på skjermen i midten.

Den ikonbaserte menyen har tolv ikoner og snarveier, samt et åpent skrivebord som du kan utformes med widgets og egne snarveier. Skjermen roterer også automatisk avhengig av hvordan du holder mobilen. Praktisk og enkelt altså, og også dette ser du i videoen ovenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer