Første Walkman med bluetooth

Hele 36-timers lyttetid fra den lille mediespilleren.

Publisert

Det sies hele tiden at skillet mellom dedikerte musikkspillere og mobiltelefoner blir mindre og mindre, men ofte virker det som sammenlikningsgrunnlaget er helt på viddene. Greit at mobiltelefonene har begynt å ta igjen kvaliteten på mp3-spillerne vi hadde for et par år siden, men utviklingen skjer jo for begge fronter.

Nå kommer Sony med sin nye mediespillere kalt NW-A829 (16GB) og NWA828 (8GB).

Liten skjerm.

Mediespilleren støtter MP3, WMA, ATRAC, Sony PCM, AAC og lossless AAC, så vel som MPEG-4. Dette er ikke noe revolusjonerende i seg selv, men når Sony lover oss rundt 36 timer med musikkavspilling eller 10 timer med filmvisning begynner vi å bli imponerte.

Det har i tillegg Bluetooth og støtte for A2DP slik at du kan ha trådløse hodetelefoner for å høre på musikken. Skjermstørrelsen er ikke på mer enn 2,4 tommer med en oppløsning på 320 x 240. Det er allikevel langt over godkjent med tanke på at mediespilleren ikke er bredere enn 9,3 millimeter og bare veier 59 gram.

Som om dette ikke var nok har Walkman-en innebygd, digital støyfjerning, noe mange har ventet på. Den ble nettopp lansert i Japan, men vil nok komme vår vei om ikke så altfor lenge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer