Framover til fortiden

Det er ikke bare-bare å slette tekstmeldinger.

Framover til fortiden
Publisert

Var den meldingen du fikk fra dama på jobb litt for vennlig? Så vennlig at samboeren nektet deg Grandiosa hele helga, i tillegg til å låse fjernkontrollen inne i safen?

Du skulle ha slettet den. Men, sannelig, du ville ikke nødvendigvis vært trygg da heller.

Ikke borte.

Denne SIM-kortleseren fra de paranoides favorittnettsted, brickhousesecurity.com, er i stand til å hente fram tekstmeldinger som du var sikker på var borte.

På samme måte som en fil du sletter på PCen ved å tømme søppelbøtta er enkel å hente tilbake igjen hvis du har den rette programvaren, er tekstmeldinger som er slettet fra SIM-kortet enkle å hente fram igjen med denne kortleseren. Dette forutsetter at SMSen ikke allerede er overskrevet av en annen tekstmelding, og at den som bruker kortleseren vet forskjellen på av og på-knappen på PCen.

Foreldrekontroll.

USB-enheten kobles nemlig rett i datamaskinen, og når den står i porten kan du gjøre alt fra å scanne SIM-kortet etter uønskede kjærlighetserklæringer til han du trodde du kunne stole på, til å gjøre mindre tvilsomme ting som å redigere eller ta backup av adresselista - vel å merke hvis du har nummerne lagret på SIM-kortet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer