Frys øyeblikket

Gjør små gleder større.

Frys øyeblikket
Publisert

Holder du på å boble over av nysgjerrighet fordi verden omkring har så mye spennende å by på? Du er med andre ord en utforskende sjel med et stort øye for de små detaljene?

Da har vi en gladnyhet å komme med. Det klassiske forstørrelsesglasset er nå blitt zoomet inn av teknologien og digitalisert.

Stor glede.

Forstørrelsesglasset vil garantert gjøre de små gledene i hverdagen enda større, da den er utstyrt med stor zoom og et 2 tommers LCD-display.

Fang øyeblikket.

Straks du har fanget motivet du ønsker å studere nærmere, vil du også få muligheten til å fryse øyeblikket. Slik kan du altså dvele over observasjonene akkurat så lenge du skulle ønske.

Bruksområder?

Det digitaliserte forstørrelsesglasset kan brukes til så mangt. F. eks når du ønsker å studere fotoredde mennesker nærmere, mennesker som aldri lar seg avfotografere fordi de er redde for å havne på nett.

Da kan du heller zoome dem inn med dette glasset.

For det er altså her denne og fotoapparatet skiller lag: glasset foreviger ikke øyeblikket, det bare forstørrer det.

Og er det ikke noe slikt vi alltid har drømt om, et redskap som kan gjøre oss mer til stede i hverdagen, samtidig som det kan virke skjerpende på hukommelsen?

Pris ca kr 900 fra Thinkgeek.

Kilde: Coolest Gadgets

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer