Garmin Colorado

Ny serie håndholdte GPSer.

Garmin Colorado
Publisert

GPS-baserte duppeditter har kommet for å bli, og i anledning årets CES-messe lanserer Garmin en hel haug nye produkter, blant annet den nye Colorado-serien.

Dette er håndholdte GPSer med god batteritid som er ment for brukt ute i skog og mark, eller på sjøen. De gir deg detaljert informasjon om hvor du er, slik at du ikke roter deg bort.

Fire nye modeller står på trappene: 300, 400t, 400i og 400c. Samtlige er utstyrt med noe Garmin kaller et "Rock ‘n Roller"-hjul som lar deg håndtere GPSen med tommelen. I tillegg er det nå mulig å trådløst dele diverse informasjon, som veipunkter og ruter, med andre Garmin-enheter. Egne kart kan du legge inn takket være støtten for minnekort av typen SD.

Skjermen har en oppløsning på 400 x 240 piksler fordelt på tre tommer. Batteritiden er oppgitt til ca. 15 timer, så dersom du skal på langtur bør du ha ekstra AA-batterier i lomma.

Under panseret finner du blant annet elektronisk kompass, høydemåler og temperatursensor.

Colorado 300 vil koste ca. 500 dollar, mens 400t, 400i og 400c vil koste ca. 600 dollar.

Trykk her for å lese mer.

Les våre GPS-tester

Kilder: engadget, gpstracklog

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer