Genial kjøkkendings

Gir deg informasjon om alt fra været til flyavganger.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

WidgetStation er en artig liten dings fra Emtrace som kan kjøre masse forskjellige småprogrammer, populært kalt Widgets.

Disse programmene kan gi deg informasjon om været, bussruter, klokka på forskjellige steder i verden eller valutakurser. Det finnes et vanvittig stort antall widgets der ute, og WidgetStation gir deg tilgang til et bibliotek med hauger av slike småprogrammer.

Det er også mulig å lage egne Widgets dersom du ikke er fornøyd med de som er der ute. Men akkurat det er nok forbeholdt programmeringsnerdene.

To skjermer.

WidgetStation er utstyrt med to flotte skjermer hvor den ene for eksempel kan presentere nyheter fra Google News, mens den andre kjører bildekarusell. Perfekt til travle morgener ved kjøkkenbordet.

Du kan overføre bilder via USB og lagre dem på et minnekort av typen SD. Siden boksen er utsyrt med WiFi er den ikke avhengig av ledninger - det er bare å koble den rett til det trådløse nettet ditt og laste ned småprogrammer.

Hvis WidgetStation dukker opp i norske butikkhyller får den gode gamle kjøkkenradioen en seriøs konkurrent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer