Gir deg en kald skulder

I dette tilfellet er det faktisk en bra ting.

Gir deg en kald skulder
Publisert

Nei, nei - vent! Ikke gå! Vent litt til, bare litt til!

Vi vet at prosessor-nedkjølere til PCen står på samme lista som Rolf Wesenlunds prostata over ting du vil lese om, men bær over med oss et lite øyeblikk.

Kjølig mottakelse.

Taiwanske Thermaltake Technologies har nemlig smeltet sammen det som sannsynligvis er den vakreste CPU-kjøleren vi har sett, og kunne fint vært stilt ut på et moderne samtidskunstmuseum uten at noen hadde hevet et øyebryn (en hever ikke øyebrynene på samtidskunstmuseer - en later simpelthen som en forstår alt, umiddelbart, uten anstrengelse).

Den har dessuten vunnet priser for sitt utseende, men den er ikke noe Miss Universe av den grunn.

Stor.

V1 CPU Cooler er en 12 volts vifte som snurrer med hastigheter på mellom 1300 og 2000 omdreininger i minuttet, og den er rundt 13 centimeter lang og over 10 centimeter bred. Du bør med andre ord ha passe med rom på innsiden av datamaskinen.

Ideellt sett bør PCen din være gjennomsiktig, slik at denne vanvittige konstruksjonen blir synlig også etter at lokket er satt på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer