Gjør redigeringsjobben i kameraet

Exilim Dynamic foto er morsomme greier.

Gjør redigeringsjobben i kameraet
Publisert

CES 2009: Er du god i bilde- og videobehandling er det helt sikkert superenkelt å sette sammen flere bilder, lage en minifilm, for så å sette det inn i andre bilder eller med andre bakgrunner.

Er du derimot like talentløs i Photoshop og videoredigering som meg kan du imidlertid bare glemme det. Og det er altså oss amatører Casio nå kommer til unnsetning. De nye Exilim kameraene gjør nemlig hele jobben for deg.

Dynamisk foto

er navnet Casio har gitt teknologien, og det hele fungerer slik:

Du setter kameraet på serieopptak og kameraet tar så motivet automatisk ut fra en serie på 20 bilder etter hverandre. Når det settes inn i et annet bilde eller oppå en annen bakgrunn, skaper hele bildeserien en illusjon av bevegelse.

I snitt tar behandlingen i kameraet cirka 25 sekunder, deretter er det bare å lempe det ferdige resultatet over på PCen og sende det til venner og kjente via e-post eller MMS.

Se videoen for en demonstrasjon:

Trykk her for flere nyheter fra årets CES-messe!

Exilim-modellene med Dynamisk foto er EX-Z400, EX-Z270 og EX-S12, og du kan lese mer om dem her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer