Glatt trio fra Nokia

Nokia tror en av dem vil bli årets hit.

Glatt trio fra Nokia
Publisert

I dag presenterer Nokia tre nye mobiler: Nokia 6700 classic, Nokia 6303 classic og Nokia 2700 classic. Den første spås å bli en bestselger i 2009.

Et fellestrekk med alle tre, er at de i bunn og grunn deler mye av designet med sine forgjengere – de er nokså klassiske. Foreløpig er det ikke så mange spesifikasjoner å oppdrive, men under følger en kort oversikt over hva du kan vente deg.

Nokia 6700 – bestselgeren?

Dette er oppfølgeren til modellen 6300 som slo alle salgsrekorder da den kom i 2006. Utformingen er både slank og elegant. Med glatte overflater og knappesats i metall som sørger for et solid helhetsinntrykk.

Modellen kommer med et 5 megapiksel kamera, og i motsetning til forgjengeren er GPS navigasjon med Nokia Maps nå på plass. Den er også utstyrt med høyhastighets datatilgang som skal gjøre det raskere og enklere å dele bilder og video.

Forventet utsalgspris er 235 euro (ca kr 2000) før eventuelle avgifter og subsidier.

Nokia 6303 classic.

Nestemann er Nokia 6303 classic. Dette er mobilen som på den funksjonelle siden overtar stafettpinnen der Nokia 6300 slapp. Antall megapiksler er ikke så mye som i 6700, denne kommer med 3.2 megapiksel kamera, 2.2 tommer stor skjerm og Nokia Maps, samt et batteri som lover å ha god yteevne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer