GoGear Ariaz

Pen mediapiller fra Philips med forbedret lydteknologi.

Kompakt og nett mediaspiller fra Philps.  Foto: Engadget
Kompakt og nett mediaspiller fra Philps. Foto: Engadget Vis mer
Publisert

Philips har avslørt sin nye GoGear Ariaz mediaspiller (PMP), en nykommer som ifølge Philips skal være rustet med betydelig bedre lydkvalitet sammenlignet med standard mediespillere.

Lydforbedringen skal skyldes bruk av "FullSound-teknologi", og denne skal blant annet sørge for bedre dynamikk, bass, diskant og stereobilde.

Liten og nett.

Ariaz skal også være kompakt og lett, med målene 66mm x 43mm x 12mm, og har en 2 tommers full fargeskjerm for visning av videoer, albumbilder og spilleinformasjon under musikkavspilling.

Det følger også med et par lydisolererende øretelefoner som skal stenge all annen støy ute mens du nyter musikken.

Menyscrolling.

Menyen styres ved hjelp av en trykkfølsom skjerm i tillegg til at den har en scrollemeny på høyresiden som skal gjøre det raskt å bla gjennom menyen.

En kjekk funksjon er at du kan laste ned filmer dirkete fra nettet ved hjelp av PC, uten å bekymre deg for å konvertere under overføringen. Spilleren kommer nemlig med en programvare som automatisk vil tilpasse filene til den 2 tommers store skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer