GPS på armen

Hvem som helst kan gå seg vill i ny og ne. Med denne GPS-klokka vil du alltid vite hvor du er, uten at du helt forstår hvorfor.

GPS på armen
Publisert

Ingen vil at tida skal gå, men alle elsker klokker. Det er slike paradoks som kunne sendt en smartere mann enn meg ut på dypsindige farvann. Heldigvis er jeg grunn som ei brødfjøl, og vi går derfor rett på sak.

Som også er det Suuntos X9i vil at du skal. Gå rett på sak, altså. Klokka er ikke så stor, men rommer likevel store deler av verden. Det innebygde GPS-systemet er presist til innenfor en meters avstand, så hvis det har sendt deg i retning nærmeste turisthjem, men du står i så tett tåke at du ikke ser mer enn en halv meter foran deg – så er det ikke klokka sin feil at du ikke fant fram.

For naturmennesker.

X9i er først og fremst laget for de som flørter med naturelementene, og har også altimeter, barometer og tredimensjonalt kompass. Hvis du ikke vet hva noe av dette er, er sjansen stor for at du er en sunn sjel i et heller usunt legeme.

Den kan kobles til PC-en ved hjelp av en USB-kabel, og er vanntett ned til omtrent samme nivå som du sank til da du prøvde å sjekke opp det blonde vidunderet forrige helg.

Og så viser den hva tida er. Selv om Suunto kaller den en wristop computer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer