Handycam er superlett

Knapt synlig på IFA, likevel det største blikkfanget.

Handycam er superlett
Publisert

Størrelsen teller, og små duppetitter har den fordelen at de gjør mer inntrykk jo mindre de blir.

Akkurat dét har Sony klart. Sony Handycam er knapt større enn en pengeseddel og veier ikke mer enn en 240 gram. Vi har sett på det knøttlille HD-kameraet; fortsetter kameraene å krympe i samme tempo vil de snart forsvinne, nå er det i alle fall smått.

Solid hi-tech.

Handycam er støpt i titandrakt, et stoff som er 40 % lettere enn stål og dobbelt så solid som aluminium. Det gjør også at kameraet er mer eller mindre ripesikkert, perfekt for deg som er slipphendt.

Ekstra fancy er det også at du kan ta bilder med 4 megapiksler og at kameraet kan kjenne igjen opptil 8 ansikter. Denne funksjonen vil også sørge for å fininnstille fokus, eksponering og fargebalanse.

Det skal i det hele tatt være et videokamera som er enkelt å betjene.

Handy.

Displayet kan roteres i ulike retninger, veldig greit når du vil zoome inn en konsertscene og vil slippe forstyrrende bakhoder som hopper opp og ned.

Prislappen er ca kr 6000. Det er ikke mye for et kamera som kan være med deg overalt. Men blir dette en bestselger er det stor fare for at spionasjevirksomheten vil sprette i været.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer