Hardt og pent og gjennomsiktig

Lekker ansiktsmaske for iPhone.

Hardt og pent og gjennomsiktig
Publisert

iPhone har fortsatt ikke kommet til Norge (eller Sverige eller Danmark), og vi har en mistanke om at Steve Jobs sliter noe aldeles forferdelig med å plassere vår ydmyke nasjon på kartet, til tross for at han var her ganske nylig.

Øi, Jobs! Her! Her borte, vi står fortsatt her borte! Mens Steve finner våre geografiske koordinater kan vi ta en kikk på dette spektakulære iPhone-dekselet, som nesten overgår tingesten den beskytter.

Tøtsj me.

Produsenten av Xylo Touch-Thru (T2) påstår at de har laget det første iPhone-dekselet som faktisk kan brukes mens det beskytter.

Ved hjelp av ultrasoniske bølger pakket inn i Surface Xylo Wave-teknologi - et annet navn for "du forstår ikke hva vi prater om uansett, så vi gir teknologien et navn like blendende som de altfor blekede tennene til Dr. Phil" - formidles fingerbevegelsene og -trykkene dine videre fra dekselet til telefonen.

Du må ut med 35 dollar for herligheten, som med dagens rekordlave dollarkurs er bare litt mer enn vi nordmenn betaler for en flaske kjøpevann, altså rundt 180 kroner.

Kilde: Engadget

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer