Heko: Tøff, men uforståelig

Ser DU hvor mye klokka er?

Heko: Tøff, men uforståelig
Publisert

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: Våre japanske venner i Tokyoflash holder garantert verdensrekorden når det gjelder å komme opp med ubegripelige måter å vise tida på.

Joda, de viser tida. Men det er ikke til å legge skjul på at dette blir mer et smykke for venstrearmen, enn noe du bør stole på hvis du skal rekke toget. Tro meg, jeg har prøvd...

Heko

er altså navnet på den nyeste kreasjonen, og hvis du trodde de tidligere modellene var vanskelige å forstå vil du garantert ikke få det noe lettere her. (Se bildene for flere eksempler)

Heko kommer i rustrfritt stål, men det er selvfølgelig de flerfargede LED-lampene som kommer til å holde deg søvnløs i nettene framover. De er nemlig nøkkelen til å forstå hvor mye klokka er.

Forvirret?

Heldigvis kan du laste ned forklaringen på hvordan klokka skal forstås her (PDF). Hvis heller ikke den hjelper deg, er det bare å glede deg over at du ikke lenger er slave av tiden.

På mange måter kan det være like greit, bare du ikke flagger det for høyt for sjefen din.

Prisen for Heko er 85 Euro, som tilsvarer cirka 760 kroner med dagens valutakurs. OPPDATERT 22:42: Frakt, moms og spedisjonskostnader kommer i tillegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer