Heltemodig

Hvis du ikke er redd for å vise at du er nerd, er disse iPod-etuiene et kupp.

Heltemodig
Publisert

Hvis du hadde samme normale oppvekst som resten av landets mannlige befolkning, fløy du rundt i stua med blå pyjamas og et rødt håndkle på ryggen til du var atten.

Samme dag som du fikk lappen ble den svarte Opel Asconaen lakkert i svart, og du kunne simpelthen ikke la være å nynne kjenningsmelodien til Batman — før noen aller høfligst ga deg beskjed om at det kanskje var på tide å bli voksen.

Du har likevel beholdt din fascinasjon for alle de uovervinnelige tegneserieheltene, og kanskje spedd på med en anti-helt eller to.

Supert.

Med Iconz' (kan dingz.no la være å logre med halen for noe som heter Iconz?) iPod-etuier kan du på en alt annet enn diskret måte signalisere at barndommen fortsatt er en fin tid. Supermann og Batman er i høyeste grad til stede, og selv de som kledde seg i gule fugledrakter (hører du, Bård?) kan finne en venn i Pip-etuiet.

De kronisk tilbakelente går naturligvis for Homer Simpson, mens mørkemenn, generaler og andre krigshissere bestiller Darth Vader-innpakningen.

Alle etuiene bevarer iPodens kritthvite overflate helt til batteriet dør og du fremmer klagesak til Forbrukerrådet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer