Her er de nye pimp-klokkene

Kast fjollexen du kjøpte i syden, for nå skal armen styles med LED-lys og bingo-spill som kun de innvidde forstår.

Foto: tokyoflash.com/
Foto: tokyoflash.com/ Vis mer
Publisert

Er du på jakt etter spesielle klokker er den japanske nettbutikken Tokyoflash omtrent som en skattkiste å regne. For ikke bare er utvalget stort, de leverer kjapt som f. også, regn med 5 dager fra Tokyo til ditt lokale postkontor. Ja - norske nettbutikker har fortsatt mye å lære…

De kuleste basismodellene finner du i denne store bildespesialen, men nå har altså de japanske ingeniørene klekket ut to nye superklokker – for deg som virkelig vil skille deg på neste nerdetreff.

Trykk på de små bildene til venstre for STORE bilder av de nye modellene!

Pimp: Jive Turkey.

Navnet Pimp er alene nok til å gi hip-hop-wannebees landet rundt frysninger av den gode sorten, og denne klokka spås derfor å bli høstens toppmodell.

I god psykedelisk stil skal LED-lysene også være synlig i dagslys, men det er selvsagt når mørket senker seg at du blir konge med denne klokka. Hver eneste gang noen spør hva klokka er vil du nemlig lyse opp hele bardisken.

Ganske genialt med andre ord.

Omregnet til norske kroner er prisen cirka 1000 kroner, i tillegg kommer 25% moms og spedisjonsgebyr – alt i alt havner du altså på ca 1300 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer