Her er det noe som lukter

Asus vil skille seg ut.

Her er det noe som lukter
Publisert

Hvis du ikke vil skille deg ut på laptopmarkedet ved å kle opp maskinene i pigger, gotisk sminke og kanskje litt lakk og lær - ja, hva gjør du da?

Du lar dem lukte. Bokstavelig talt.

Sniff-sniff.

Asus F6V-serien kommer garantert til å vekke oppsikt, både hjemme i stua og på skolen. Den kommer i fire forskjellige motiv- og luktvarianter, og ettersom det å sniffe på folks livsstil for så å komme opp med et produkt som passer samme livsstil er en kommersiell oppskrift så god som noen, har vel Asus tenkt at det er like greit å prøve.

De fire luktene har fått hobbylyrikernavnene Floral Blossom ("blomstret blomstring"), Musky Black ("moskusaktig svart"), Morning Dew ("morgendugg") og Aqua Ocean ("akvamarint hav").

Med sin lukt av "kirsebærblomst" er den første modellen opplagt tiltenkt det feminine markedssegmentet, mens en maskin som Musky Black forsøker å flørte med menn i 40+-segmentet, de som dynker seg i søt og tung mannedeo før de løper på måte med en AD i reklamebyrået.

Ekstremt?

Det vil si, det er ikke helt sant, for Asus forsøker å peile seg inn på ekstremsportutøverne med den moskusaktige lukta, men ettersom den hippe førti pluss-mannen ønsker å drive med ekstremsport, blir det nesten samme sak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer