Her er det noe som lukter

Asus vil skille seg ut.

Her er det noe som lukter
Publisert

Hvis du ikke vil skille deg ut på laptopmarkedet ved å kle opp maskinene i pigger, gotisk sminke og kanskje litt lakk og lær - ja, hva gjør du da?

Du lar dem lukte. Bokstavelig talt.

Sniff-sniff.

Asus F6V-serien kommer garantert til å vekke oppsikt, både hjemme i stua og på skolen. Den kommer i fire forskjellige motiv- og luktvarianter, og ettersom det å sniffe på folks livsstil for så å komme opp med et produkt som passer samme livsstil er en kommersiell oppskrift så god som noen, har vel Asus tenkt at det er like greit å prøve.

De fire luktene har fått hobbylyrikernavnene Floral Blossom ("blomstret blomstring"), Musky Black ("moskusaktig svart"), Morning Dew ("morgendugg") og Aqua Ocean ("akvamarint hav").

Med sin lukt av "kirsebærblomst" er den første modellen opplagt tiltenkt det feminine markedssegmentet, mens en maskin som Musky Black forsøker å flørte med menn i 40+-segmentet, de som dynker seg i søt og tung mannedeo før de løper på måte med en AD i reklamebyrået.

Ekstremt?

Det vil si, det er ikke helt sant, for Asus forsøker å peile seg inn på ekstremsportutøverne med den moskusaktige lukta, men ettersom den hippe førti pluss-mannen ønsker å drive med ekstremsport, blir det nesten samme sak.

Maskinene er helt greit spesifisert, men er ikke laget for virkelig tunge oppgaver. F6V bruker Intel Centrino 2-prosessorteknologi, leveres med Vista, støtter opptil 4GB RAM, og har en WXGA-skjerm på 13.3 tommer.

Heldigvis har Asus-lukta også dedikert skjermkort i form av ATI Mobility Radeon HD3470, og de leveres med harddisker med så lite som 120GB lagringsplass, og så mye som 320GB hvis du føler behov for å breie deg mens du er på farten.

Eneste lukta vi umiddelbart savner er lukta av ruin. Verdensøkonomien er som kjent på vei ned i avgrunnen.

Kilde: Gadget Lab/Wired

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer