Her er iPhone OS 3.0

Men kommer det noe annet nytt fra Apple i kveld?

Her er iPhone OS 3.0
Publisert

Det kan trygt sies at Apples iPhone har tatt mobilverden med storm, men det kan like trygt sies at telefonen har hatt sine mangler. Siden den ble lansert første gang for snaue to og et halvt år siden, har det for eksempel ikke vært mulig å sende MMSer uten å måtte hacke programvaren, og det har heller ikke vært mulig å gjøre noe så trivielt som å kopiere en bit tekst fra et sted til et annet.

Men i kveld blir mange av iPhone-manglene utbedret, når Apples utviklerkonferanse, WWDC 2009, åpner med den tradisjonelle keynoten klokka 19 (norsk tid).

- Klar i kveld

Etter hvert som kvelden nærmer seg har flere antydet at versjon 3.0 vil bli tilgjengelig for gratis nedlasting allerede i kveld, umiddelbart etter at keynoten er over. NYTT: Det er nå bekreftet at versjon 3.0 først blir tilgjengelig 17. juni.

Dermed er det altså litt over en uke til du får ny iPhone, og det uten at det koster en krone (iPod Touch-eiere må derimot betale noen tiere for å få samme oppdatering).

OS 3.0, som er neste versjon av iPhone-mobilens operativsystem, ble presentert for første gang i mars i år. Apple lover "over 100 nye funksjoner", men ettersom dette er en nettside og ikke en bok, har vi plukket ut av noen av de nye funksjonene som sannsynligvis vil falle i smak hos flest mennesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer