Her er Nokias Supernova

Og personlig stil er stikkordet.

Her er Nokias Supernova
Publisert

Selv om vi stadig lar oss irritere begeistre av Nokias pressemeldinger som elsker å omtale sine egne mobiler for terminaler, så må vi innrømme at navnet Supernova faller i smak. Med et så tøft navn kan det nesten ikke gå galt.

Flere modeller.

Det kommer flere modeller i Supernova-serien, men foreløpig er det kun 7610 og 7310 som er aktuelle i Norge. Begge modellene kommer med utskiftsbare Xpress-On deksler, noe som kan være praktisk for deg som vil at alt skal matche.

Nokia 7610 Supernova

Dette er en skyvemobil som leveres enten med Xpress-On deksler i stålblå og rød med en dempet grå front, eller i klar lilla og stålblå i kontrast med en hvit front.

En ny funksjon kalt Theme Colorizer lar deg forøvrig legge til dine favorittfarger på telefonens tastelys og wallpaper.

Ellers får du som forventet et 3.2 megapiksel kamera med dobbel LED blits og 8x digital zoom, lynmeldingsfunksjonalitet og TV ut for bildedeling.

Den har ogsåen egen musikktast, som gir deg kjapp tilgang til FM-radio og MP3-spilleren.

Planlagt salgsstart er i oktober. Beregnet utsalgspris er 225 EUR før skatter og subsidier.

Nokia 7310 Supernova.

Også denne har Xpress-On deksler mi stålblått, i tillegg til et annet sett forside- og baksidedeksler i wasabigrønn eller rosa.

Det skal også være mulig å kjøpe andre dekselalternativer sølv, plomme, klarblå, fyldig gul og espressobrun.

Her får du et litt dårligere kamera på¨2 megapiksel og 4x digital zoom, samt TV ut for bildedeling, og spilling av forhåndsinstallerte spill på TV. Også her får du naturligvis FM-radio og MP3-spiller.

Nokia 7310 Supernova kommer allerede i august, og beregnet utsalgspris er 155 EUR før skatter og subsidier.

Trykk her for alle mobiltestene!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer