Her er Nokias Supernova

Og personlig stil er stikkordet.

Her er Nokias Supernova
Publisert

Selv om vi stadig lar oss irritere begeistre av Nokias pressemeldinger som elsker å omtale sine egne mobiler for terminaler, så må vi innrømme at navnet Supernova faller i smak. Med et så tøft navn kan det nesten ikke gå galt.

Flere modeller.

Det kommer flere modeller i Supernova-serien, men foreløpig er det kun 7610 og 7310 som er aktuelle i Norge. Begge modellene kommer med utskiftsbare Xpress-On deksler, noe som kan være praktisk for deg som vil at alt skal matche.

Nokia 7610 Supernova

Dette er en skyvemobil som leveres enten med Xpress-On deksler i stålblå og rød med en dempet grå front, eller i klar lilla og stålblå i kontrast med en hvit front.

En ny funksjon kalt Theme Colorizer lar deg forøvrig legge til dine favorittfarger på telefonens tastelys og wallpaper. Ellers får du som forventet et 3.2 megapiksel kamera med dobbel LED blits og 8x digital zoom, lynmeldingsfunksjonalitet og TV ut for bildedeling.

Den har ogsåen egen musikktast, som gir deg kjapp tilgang til FM-radio og MP3-spilleren. Planlagt salgsstart er i oktober. Beregnet utsalgspris er 225 EUR før skatter og subsidier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer