Her er nye iPhone 3GS

Og et par-tre andre overraskelser fra Apple.

Her er nye iPhone 3GS
Publisert

På grunn av en langtidssykmelding tilhørte ikke kveldens Apple-keynote Steve Jobs, men hans undersått Phil Schiller. Under den årvisse utviklerkonferansen WWDC 2009 ble det presentert noe nytt, og noe vi allerede visste om.

Her er nyhetene:

Nye iPhone heter iPhone 3GS

Apple har til nå solgt pene 40 millioner eksemplar av iPhone og iPod Touch, og i kveld var det duket for enda flere iPhone-nyheter. Den største heter iPhone 3GS.

Ryktene vi skrev om tidligere om en iPhone 3GS viste seg å være sanne. De nye modellene presenteres som de "raskeste iPhone-modellene noensinne", og har blant annet dette å by på:

2 til 3x raskere enn iPhone 3G nytt kamera med 3 megapiksler, autofokus, makro- og videofunksjon video-oppløsningen er VGA (640x480 piksler) 7.2Mbps HSDPA (eller super-3G om du vil) digitalt kompass innebygget støtte for Nike+ (treningsprogramvare og hardware) hardware-kryptering, som vil si umiddelbar sletting av data amerikanske priser blir $199 for 16GB-versjonen, $299 for 32GB (vi kommer tilbake med norske priser når de er klare)Telefonen blir tilgjengelig allerede 19. juni i åtte utvalgte land, men kommer ikke til Norge før i løpet av juli måned. Innen august skal den være tilgjengelig i over 80 land.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer