Horntones er ikke som andre horn

Bilhornet som spiller MP3-filer.

Horntones er ikke som andre horn
Publisert

Hvis du kjører mye bil er du helt sikkert grundig lei de som ikke får med seg at det blir grønt lys og blir stående i noen veldig lange sekunder før de skjønner hva som skjer.

I stedet for standard tuting som mange velger å ignorere, hva med en horn som synger ut velkjente "Final Countdown" etterfulgt av intromusikken fra MacGyver. For godt til å være sant? Da har du ikke hørt om HornTones.

HornTornes er et bilhorn som spiller MP3-filer. Det betyr at du kan laste over hva det skal være fra musikksamlingen du har på datamaskinen. Totalt kan du overføre 256 megabyte.

Fra bilen styrer du en boks som lar deg velge mellom 10 ulike lyder, eller du kan mikse dem sammen for å lage en trudelutt som passer til visse situasjoner. Som for eksempel en lyd du kan spille når du kjører til og fra jobben eller trening.

Det skal ikke være verre å installere HornTornes enn å putte inn en bilstereo, men hvis du likevel er bekymret kan du trøste deg med at du får en fantastisk manual med på kjøpet.

Prisen er ca. 1.600 kroner her.

Se video:

Kilde: thinkgeek

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer