Høye hæler uten hæler

En utfordring.

Høye hæler uten hæler
Publisert

Det er ikke enkelt å gå med høye hæler. Det innebærer alltid en viss fallrisiko, og dessuten må man regne med smerter i beina hvis det er en stund siden sist man befant seg i høyden.

Derfor kan man trygt si at disse høyhælte skoa uten hæler(!) er for viderekommende. Selve sålen er kraftig bygd for at du skal få støtte når du tripper deg fremover på asfalten.

Du må passe på å putte tåa i stedet for hælen ned først, hvis ikke går du i bakken med et smell.

- De er ikke farlige, for du må lene deg ganske langt bak før du faller, trøster en talsmann for Berardi som står bak monsterskoa. Men du må passe på å ikke gå i dem for lenge av gangen, sier han videre. Er du sent ute til bussen og må løpe anbefaler vi altså at du velger litt mer komfortable sko.

Hælene har en høyde på hele 14 centimeter, så gir du disse i gave til dama risikerer du at hun raver over deg.

19.000 kroner.

Kaster du deg over kjøp-knappen vil kontoen få seg en knekk. Skoa koster nemlig fantastiske 19.000 kroner. I tillegg bør du kanskje også kjøpe hjelm, knebeskyttere og passe på at det er nok plaster i medisinskapet.

Skoa må bestilles fem uker i forveien. Deretter må du ta turen til London og plukke dem opp i en Browns-butikk.

Ryktene sier at Victoria Beckham har sikret seg et eksemplar i slangeskinn. Vi tviler ikke et sekund på at det er sant.

Kilde: thisislondon

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer