HTC Diamond glitrer

Frister med menysystem i 3D.

HTC Diamond glitrer
Publisert

HTC lanserte i dag sin nye design- og smartmobil Diamond. Den største nyheten er navigeringsgrensesnittet TouchFLO 3D, som er sterkt inspirert av Apples iPhone.

Meningen er at du enkelt skal kunne navigere i menyene med fingrene. Du kan for eksempel dra fingeren nedover skjermen når du vil bla gjennom kontaktlista. Nytt i forhold til det gamle systemet TouchFLO er at menyene nå er i 3D og at telefonen har fått en pekeflate nederst på skjermen (se video under artikkelen).

Nettleseren skal være spesialtilpasset det nye berøringssystemet.

Den trykkfølsomme skjermen har en størrelse på 2.8 tommer og oppløsningen er på kraftige 480 x 640 piksler, så det er all grunn til å tro at bildet er skarpt og flott.

Når du snur mobilen vil skjermbildet følge etter.

Telefonen kjører Windows Mobile 6.1 og er utstyrt med HSDPA (Super 3G). I områder med HSDPA-dekning vil du kunne arbeide kjapt og effektiv mot internett.

På kontoret, hjemme, eller andre steder med trådløse nettsoner kan du koble deg mot internett ved hjelp av WLAN.

GPS er også på plass slik at du finner frem i storbyen uten å være avhengig av papirkart.

Av andre funksjoner kan nevnes FM-radio, blåtann og et kamera på 3.2 megapiksler. Det integrerte minnet er på fire gigabyte. Telefonen har også 192 MB RAM.

HTC Diamond dukker opp i butikk i juni. Prisen vil havne på ca. 4.600 (veiledende).

Se video:

Kilder: mobil.se, engadgetmobile, pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer