HTC Touch Cruise

Forbedret GPS, og nye bildefunksjoner er noen av oppdateringen siden sist.

HTC Touch Cruise
Publisert

Bare for å gjøre navneforvirringen komplett – den nye versjonen av HTC Touch Cruise heter også HTC Touch Cruise.

Likevel, det er naturligvis ikke snakk om to identiske mobiltelefoner. Denne gangen har det taiwanske selskapet blant annet lagt mer vekt på GPS-funksjonen, i tillegg til å legge til det som kan høres ut som en underholdende bildefunksjon.

Ta digitale postkort.

Den nye funksjonen har fått navnet Footprint, en geomerkingsfunksjon som lar deg ta digitale postkort der du kan legge lyd og notater direkte til bildene dine.

I tillegg til å tagge hvert bilde med GPS-detaljer, vil funksjonen også gi deg generelle opplysninger om stedet eller området.

I motsetning til andre enheter med geomerkingsfunksjon, skal HTC Footprint fungere yppelig både utendørs og innendørs, og skal gi deg en nøyaktig registrering av sted for framtidig referanse og navigasjon.

Les også vår test av HTC Touch!

Avansert bilnavigasjon.

HTC Touch Cruise skal videre fungere som avansert bilnavigasjonssystem. Når du plasserer mobilen i den medfølgende bilholderen, vil den automatisk tilpasse brukergrensesnittet for enkel og sømløs navigering på veiene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer