HTC Touch Diamond2 og HTC Touch Pro2

Større og bedre skjerm og langt bedre levetid enn sine forgjengere.

HTC Touch Diamond2 og HTC Touch Pro2
Publisert

HTC er kjent for å kunne design. De to nye modellene som mobilprodusenten viste fram i dag, er heller ikke noe unntak. Modellene byr på en unik stil som, ifølge dem selv, kombineres med et intuitivt brukergrensesnitt.

Begge telefonene er utstyrt med HTCs sitt nyeste TouchFLO 3D-grensesnitt. TouchFLO 3D skal gjøre navigeringen lettere og mer intuitiv, og grensesnittet skal nå være enda bedre integrert med Windows Mobile 6.1.

Lett tilgang til menyen.

TouchFLO 3D skal gi deg tilgang til kontakter, meldinger, e-post, bilder, musikk og vær. Som en del av denne forbedrede Windows Mobile-integrasjonen har touch funksjonene blitt større og mer fingerberøringsvennlige.

HTCs push-teknologi skal også gjøre det lettere å bruke internett. Funksjonen skal forhindre treg nedlastingstid og gjøre lastingen av nettsider mer effektiv. Du kan blant annet forhåndsvelge favorittsider for kjappere tilgang på sidene når du trenger det.

HTC Touch Diamond2.

Touch Diamond2 er en oppussing av forgjengeren HTC Touch Diamond. Modellen er blant annet utstyrt med en 3.2-tommer høyoppløselig wide-screen VGA skjerm, og telefonen er 13.7mm. tykk. Mobilen har også blitt integrert med en berøringszoom som skal gi raskere zooming av nettsider, e-post, tekstmeldinger, bilder og dokumenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer