Hvordan kan disse sandalene betale ferien din?

Jo, ved å finne de skjulte skattene ...

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

Det er ferietid, men med skattepenger på vent og feriepenger som kanskje ikke er så rause som du skulle ønske, er muligens kassa i overkant slunken.

Så hvordan kan det å investere i et par "jesus-sandaler" være løsningen? Mirakler?

Finner det som er skjult

Ja, kanskje er det nettopp mirakler du kan håpe på. Du har sikkert sett dem på stranden i skumringen. Menn og kvinner som bruker den timen da du gjerne slumrer på hotellsengen, til å finne det du ikke vet du har mistet. Metalldetektor-turistene kan faktisk gjøre både store funn og store penger på andres sløvhet.

- Jeg har funnet både penger, gifteringer og diamantsmykker, sa den britiske kvinnen DinSide møtte med detektor på Arubas strender for noen år siden.

Hun brukte detektoren på hver ferie, og fikk inn fine bidrag til reisekassa på den måten. Men hun var også svært synlig for andre turister i sin skattejagende virksomhet. Det blir du ikke med disse sandalene.

Slik virker de

Ifølge produsenten skal de kunne finne metall ned til 60 centimeter under overflaten. Det hele er drevet av en batteripakke som kan henges på leggen, og som forsyner detektoren i sandalens såle via en ledning. Batteripakken varsler om funn ved vibrasjon, lyd eller rødt lys som blinker. Produsenten lover at det ene 9-volts batteriet skal holde til seks timers uavbrutt bruk. De skriver dessverre ingenting om hvorvidt utstyret tåler vann ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer