Ikke akkurat Keiko

eBay - nå også åstedet for auksjoner fra klokkegiganten Seiko.

Ikke akkurat Keiko
Publisert

Elektronisk blekk. Det høres ut som om noen har lest for mye tegneserier, og kanskje til og med spist litt for mye dårlig sopp.

Men det er like fullt virkelighet.

Seiko, en av verdens største, og tydeligvis også smarteste, klokkeprodusenter, har laget dette kunstverket av en klokke, blant annet ved hjelp av såkalt "e-ink" - elektronisk blekk.

Spectrum er like tynn som innholdet i Ari Behns uferdige roman, og e-ink-teknologi gjør at batteriet varer like lenge som en den råtne lukta i kjøleskapet ditt, etter at du lot gulosten ligge akkurat tre måneder for lenge uten tilsyn.

Elektronisk blekk er laget slik at skjermen kun trekker strøm når for eksempel tallene skifter, og bruker altså ikke batterikapasitet når den bare viser tallene.

Eksklusivt og dyrt.

Nå kommer Seiko til å legge ut 500 eksemplarer av denne meget eksklusive klokka på gravstedet for alt du ikke trenger, men alle andre er desperate etter, eBay. Det skjedde i går, 19. mars, og prisene kommer har allerede nådd høyder hvor selv erfarne fjellklatrere har problemer med å puste.

Følg auksjonen på en av klokkene på eBay!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer