Ikke helt helium

Men Toshibas nye Dynabook er ikke langt unna.

Ikke helt helium
Publisert

Dingser og dangser skal ikke være for lette. Da kan du fort miste godfølelsen mens du bruker dem, som i praksis vil si at de blir så fri for kilogram at de fyker bort fra fanget i samme øyeblikk som det blir gjennomtrekk i stua.

Toshibas ferskeste bærbare PC i Dynabook-serien, SS RX1, er ikke helt der, men med sine utrolige 858 gram er den ikke langt unna.

Mellomklasse.

RX1 befinner seg i den fin-fine gruppen laptoper som har 12.1-tommers skjerm, en slags mellomklasse for de som synes 15 og 17 tommer blir for store og tunge, mens de nye 9-tommerne blir for små.

Kjøper du RX1 med en såkalt SSD-disk skal det være mulig å oppnå en batteritid på imponerende 12.5 timer. Trekk fra noen minutter for å kompensere for markedsavdelingens litt for ivrige tallknusing, og du sitter likevel igjen med et pent tall.

3G!

Maskinen slippes i slutten av september, i det minste i det store utlandet, og har i tillegg til lav vekt og lang batteritid en 1.2GHz SU9300 ULV Core 2 Duo-prosessor (for et navn), opp til 160GB harddisk (128GB hvis du går for SSD), bakbelyst LED-skjerm med 1280x800 pikslers oppløsning, maksimalt 3GB minne, tre USB-porter, én eSATA-port, optisk drev og, prikken over i-en, innebygget støtte for 3G-mobilnettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer