Ikke rart at hun smiler

Endelig en slank og lekker klokkemobil!

Ikke rart at hun smiler
Publisert

Våre asiatiske venner har gått med klokkemobiler i lang tid allerede, men ikke alle har vært like heldige designmessig, de fleste har f.eks. vært ganske tjukke og dermed ikke vært helt egnet for dine egne fyrstikkarmer.

Men utviklingen går heldigvis framover, og LGs nye kreasjon ser i hvert fall lekker ut på bildene som hittil har blitt tilgjengelige.

LG-GD910.

I god koreansk tradisjon har naturligvis klokken ikke fått noe eget navn bortsett fra den kryptiske modellbetegnelsen, men det regner vi med at du kan leve med.

Mobilklokka ser også ut til å være godt utstyrt på innsiden. Her støttes både 3G og HSDPA, som altså sørger for kjapp nedlasting av musikk mens du venter på bussen, SMS bør også gå greit, men dessverre sies det ikke noe om den takler MMS.

Hvor brukervennlig den er vet vi naturlig nok ikke, men mobilklokka skal i hvert fall styres via touch-skjermen på 1,43-tommer, og blåtann, MP3-avspilling og talestyrt oppringing skal være blant de øvrige finessene.

Dessverre er sjansen for å få denne på test fra LGs ultraanonyme Norges-kontor like minimal som at du klarer å holde slankekuren du nettopp har begynt på. Jepp, det er trist, men sant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer